Lukion digipaketit

  • Päivitetty

Mikä on digipaketti? 

Digipakettiin kuuluu yhden oppimateriaalisarjan kaikkien kurssien digikirjat sekä käyttäjäetuna sarjan digitaaliset opettajan aineistot.

 

Miten digipaketti aktivoidaan?

Digipaketin voi opiskelija itse ottaa käyttöön aktivointikoodilla, jonka hän saa omalta opettajaltaan, toiselta opettajalta tai koulun hallintohenkilöltä.

Opiskelija kirjoittaa koodin verkkopalvelun Syötä koodi -kenttään, ja hän saa saman tien käyttöoikeuden kaikkiin digipaketin sisältämiin digikirjoihin (opettajan aineistot näkyvät vain opettajalle). 

Myöhemmin opiskelija voi lisäksi liittyä ryhmään, jonka opettaja on luonut tiettyyn julkaisuun. 

Omat aktivointikoodit kuluvalle ja tulevalle lukuvuodelle

Digipaketti on opiskelijan käytössä aina lukuvuoden 1.8. - 31.7. kerrallaan. Koulun ostamat digipaketit voi aktivoida joko käynnissä olevalle eli kuluvalle lukuvuodelle tai tulevalle lukuvuodelle: molemmille on oma koodinsa. 

  • Kuluvan lukuvuoden aktivointikoodi antaa opiskelijalle käyttöoikeuden digipaketin sisältämiin digikirjoihin saman tien. Käyttöoikeus on voimassa käynnissä olevan lukuvuoden ajan aina seuraavan heinäkuun loppuun asti eli 31.7. saakka.
  • Tulevan lukuvuoden aktivointikoodin voi tarvittaessa jakaa opiskelijoille ennakkoon. Koodi alkaa kuitenkin toimia vasta kyseisen lukuvuoden alkaessa 1.8., ja siitä käynnistyy myös käyttöoikeuden voimassaoloaika.

Aktivointikoodit löytyvät Omat tuotteet -näkymän tuotekuvakkeesta linkistä Lisenssitiedot ja koodi. Hallintohenkilö löytää koodin lisäksi ryhmänhallintanäkymän (Luo ja muokkaa ryhmiä) välilehdeltä Koulun lisenssit.

 

digipakettidialogi.png

 

Aktivointikoodi_kuluva.png

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

3/5 koki tästä olevan apua