Muistilapun jakaminen digikirjassa (Lumous, Memo Historia, Nyckel, Oma Syke, Satakieli)

• Päivitetty

Sarjat, joita tämä ohje koskee

• Lumous
  • Memo Historia
  • Nyckel
  • Oma Syke
  • Satakieli

Yleistä

1. Tee muistilappu haluamaasi kohtaan digikirjaa.
  2. Voit jakaa tekemäsi muistilapun kahdella eri tavalla:

Tapa 1

Klikkaa tekstin seassa oleva muistilappu auki ja paina oikeassa yläkulmassa olevaa nuolipainiketta.

Tapa 2

Mene muistilappuihin ylänavigaation kautta, valitse haluamasi muistilappu ja paina nuolipainiketta.

1. Valitse, haluatko jakaa muistilapun koko ryhmälle vai yksittäisille käyttäjille.
  2. Klikkaa Jaa, kun haluat jakaa muistilapun.
  3. Käyttäjä saa ilmoituksen hänelle jaetusta muistilapusta seuraavan kerran digikirjan avatessaan.