Digikirjojen ostaminen

• Päivitetty

Digikirjojen ostaminen verkkokaupasta

• Lisää digikirja ostoskoriin. Löydät digikirjat esimerkiksi sivuston ylälaidan valikosta Oppiminen / Ammatillinen tai kirjoittamalla digikirjan nimen hakukenttään. Digikirjoista on tarjolla 12 kuukauden lisenssi.
  • Täytä tilauslomakkeen kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku toinen henkilö. Valitse asiakastyypiksi Yksityishenkilö.
  • Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja digikirjan hinnan lisäksi.
  • Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
  • Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Henkilökohtaiset merkinnät myös säilyvät digikirjassasi, vaikka käyttöoikeuteesi jostain syystä tulisi välillä katko, jonka jälkeen aktivoit materiaalin käyttöoikeuden jälleen samalla käyttäjätunnuksella.